Het handmatig updaten van WordPress kan een tijdrovende klus zijn. Het proces bestaat namelijk uit het maken van een backup van je WordPress website, het downloaden van de nieuwste versie van WordPress, het vervangen van je bestaande bestanden en het controleren van je website om ervoor te zorgen dat alles is zoals het moet zijn. Dit is een kostbare tijd die veel MKB-ondernemers en particulieren liever besteden aan andere belangrijke taken.

Oplossing

Om een eenvoudigere en snellere manier te bieden voor WordPressupdates, biedt Magic webservices & solutions een gebruiksvriendelijk beheer en upgradehulpmiddel met als basis Installatron. Dit product heet ‘Houdt je website gezond’.

Backup

Met Installatron kunnen WordPresswebsites op een veilige manier worden bijgewerkt. Installatron maakt een automatische backup van je WordPresssite voordat hij met het updaten begint. De backup zorgt ervoor dat als er iets fout gaat met het updaten, je website gemakkelijk kan worden hersteld zonder dat je data verloren gaat. Deze back-up wordt buiten de hostingomgeving geplaatst en gaat dus niet ten koste van de toegewezen ruimte. Uiteraard staan deze backup’s ook op een veilige omgeving opgeslagen en de overdracht van/naar de hostingomgeving gebeurd via een SSL-versleutelde verbinding.

Automatisch updates

Dit product biedt ook een eenvoudig proces voor het installeren van WordPressupdates. Geheel automatisch zal Installatron de nieuwste versie van WordPress en plugins downloaden en installeren en je website bijwerken.

Installatron maakt het WordPressupdates proces gemakkelijker en sneller dan het handmatig doen. Het biedt een eenvoudigere en veiligere manier om je WordPresssite uptodate te houden.

Aanvullende beveiliging met WordFence

WordFence is een beveiligingsplug-in voor WordPress websites die een gebruiker een uitgebreide beveiliging biedt tegen cyberaanvallen. Met deze plug-in is het mogelijk om de website te beveiligen tegen malware, brute force-aanvallen, bekende en onbekende aanvallen, en nog veel meer.

WordFence biedt een aantal voordelen voor WordPress sites. Deze plug-in is een van de meest krachtige beveiligingsoplossingen voor WordPress websites, waardoor uw website tegen verschillende cyberaanvallen beveiligd is. Bovendien biedt WordFence een gedetailleerde rapportage van potentiële bedreigingen, waardoor u mogelijke gevaren kunt identificeren en direct kunt reageren.

Daarnaast biedt WordFence de mogelijkheid om een firewall te installeren. Deze firewall beschermt de website tegen brute force-aanvallen, bekende en onbekende aanvallen, en andere cyberaanvallen. Bovendien is de firewall in staat om alle aanvragen vanuit het internet te monitoren en te controleren, waardoor het mogelijk is om malware en andere schadelijke software te detecteren en te blokkeren.

Ja, dit wil ik ook voor mijn site!

Wilt u ook er op gerust zijn dat uw website up to date blijft en regelmatig van back-ups blijft voorzien? Bestel dan hieronder deze dienst en bent u vanaf vandaag nog verlost van het gedoe met updates en backup.