Voor diverse organisatie hebben wij portalen ontwikkeld. Wij maken daarbij gebruik van Microsoft SQL, C# etc. Onze jarenlange ervaring met implementaties van diverse softwarepakketten in totaal verschillende branches geeft ons de unieke mogelijkheden om te adviseren vanuit een breed perspectief zodat je zeker kan zijn dat de juiste tool wordt ingezet voor de juiste oplossing. We denken graag Out-of-the-box!

Abwc.nl: ‘Voor de landelijke brandweer hebben we een vaardigheidsbeheersysteem ontwikkeld. Elk jaar organiseert het ABWC door heel Nederland vaardigheidstoetsen in de klassen TS-HD, 112 en Hoofdklasse. Praktijksituaties worden nagebootst door zo realistisch mogelijke scenario’s. Daarbij leveren overige diensten als politie, ambulance en (lotus)slachtoffers een natuurlijk tegenspel. Dit maakt de vaardigheidstoetsen een uitdaging om aan deel te nemen!’

 

 

Voor de Brandweer Gooi en Vechtstreken hebben wij een portaal ontwikkeld waarbinnen de ZZP-ers, die worden ingehuurd voor trainingen, worden geadministreerd op inzet, aanwezigheid, inzetbaarheid etc. Een complete urenadministratie, planning, uren/reiskostendeclaratie etc systeem is hiervoor opgebouwd en nog steeds in ontwikkeling.

 

 

Voor het registeren en afhandelen van conflictdossiers, zoals echtscheidingen, werkgever/werknemer conflicten, geschillen tussen aandeelhouders etc is er een dossier afhandelingsportaal gebouwd. Ten tijde van het begin van de Corona-crisis zijn hiermee onder meer een paar duizend TOZO-dossiers gemanaged. In totaal zijn er 26.000 zorgvragen met dit systeem verwerkt.

Interesse?

Heb je ook interesse in een maatwerk oplossing? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies gesprek.