Over ons

MagicServices levert al sinds 1998 scherp geprijsde hostingpakketten met uitstekende, persoonlijke support. En vooral om die uitgebreide support staan we bekend. U bent geen klantnummer en wij verstoppen ons niet achter standaardantwoorden. Daarmee ontvangt u altijd een persoonlijk belletje terug en proberen wij te allen tijde het bekende 'Kastje en de muur' te voorkomen.

Komt u er niet uit en is het lastig om iets over de telefoon uit te leggen? Met behulp van TeamViewer kunnen wij u in no-time weer op weghelpen. Zodoende bent u altijd gegarandeerd van support waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft.

Veilig en behulpzaam

Onze servers staan in verschillende datacenters in Amsterdam. Door uitgekiende monitoring weten we het direct als er iets aan de hand is met het netwerk, uw websites, databases of E-mail. Vaak hebben wij daardoor een storing weten te voorkomen of een storing al kunnen verhelpen voordat u er last van heeft kunnen krijgen.

Met een response tijd van meestal binnen het uur weet u zeer snel waar u aan toe bent. Dat wil toch iedereen?

Doordat alles dubbel is uitgevoerd (stroom, netwerk en hardware) is zelfs bij een ernstige calamiteit de overlast maar heel beperkt. Uw server is snel weer online te brengen op een compleet andere machine of via een andere virtuele harde schijf. Zelf merkt u daar vrijwel niets van, behalve dat u er na een jaar achterkomt dat er eigenlijk geen noemenswaardige storing is geweest!

Een selectie van onze opdrachtgevers