Geschreven door
Janno Hordijk
0,7 min read147 words
Categorie
Share

Op woensdag 16 augustus hebben Marcel Jonkman, voorzitter van Jeugdbrandweer Nederland (JBNL), en Lean Remmerde, voorzitter van de Algemene Brandweer Wedstrijd Commissie (ABWC), een overeenkomst ondertekend die betrekking heeft op het in licentie nemen van wedstrijdsoftware die is ontwikkeld door het ABWC en Magic Webservices & Solutions.

Magic Webservices & Solutions heeft dit systeem ontwikkeld samen met en in opdracht van het ABWC. Deze overeenkomst betekent dat ook de JBNL vanaf nu gebruik zal maken van ons Vaardigheidstoets Beheer Systeem (VBS), dat al sinds 2015 in gebruik is.

Op dit moment is JBNL bezig met het inrichten van onze software aan hun specifieke wensen. In het najaar zal er een pilotwedstrijd plaatsvinden om te zien hoe de software functioneert in de praktijk.

Zie hier de aankondiging van de samenwerking tussen het ABWC en JBNL en Magic Webservices & Solutions. En kijk hier voor meer informatie over onze webapplicaties.

Over de auteur

Janno Hordijk

Allround programmeur, in C# .Net, PHP, Power Automate, Logic Apps en dan nog een aantal oudere programmeertalen zoals ColdFusion, Clipper, Visual-Objects, Pascal, native C etc.

Heeft in diverse ICT-management functies gewerkt met vaak Business controller als aanvullende rol .

MagicServices is sinds 1998 zijn bedrijf waarin hij websites host en bouwt, van klein tot groot, inclusief WooCommerce webshops. In C#.net heeft hij een aantal portalen gebouwd voor de lokale en landelijke brandweer. In CA-Visual Objects heeft hij een POS-systeem gebouwd voor een aantal coffeeshops met een koppeling naar vingerafdrukscanners en deuropeners.