Testimonials

Computerhulp Alkmaar

Ik werk al sinds 2006 met Magic services naar volle tevredenheid.
Als er al een probleem is (komt zelden voor) dan word dit snel opgelost en krijg je altijd een terug koppeling.
Heb je een vraag of een wens, dan krijg je altijd een eerlijk antwoord.
Erg prettig is “prijs is prijs” en “afspraak is afspraak” de contacten met magic services lopen altijd in korte lijnen en in een informele sfeer.
Bij magic services ben nog een klant en geen klantnummer.

Maarten HoogstadtComputerhulp Alkmaar
Insight Administratie en Advies

Janno van Magic Services heeft mijn overstap van mijn hosting naar een andere provider begeleid.
Tijdens dit proces ben ik goed op de hoogte gehouden en is de overgang vlekkeloos verlopen.
Heerlijk om dit zonder zorgen uit handen te geven.

José Manuel Sanchez Gerlich

Wij zijn zeer tevreden met de professionele samenwerking met Magic Services. Gedurende onze sinds jaren bestaande cooperatie heeft de firma Magic Services ons vertrouwen gewonnen en behouden door haar optimale menging uit gedegen en prompte technische support en persoonlijke communicatie.

Wir sing gleichermaßen beeindruckt und zufrieden mit der langjährigen Zusammenarbeit mit der Firma Magic Serices. Während unsere Kooperation hat die Firma Magic Services sich als außerordentlich zuversichtlich erwiesen in sowohl ihre technische Unterstützung als in der persönlichen Kommunikation. Diese Unterstützung haben wir auf dem inländischen Markt nicht gefunden. Wir freuen uns auf viele weitere Jahre der Zusammenarbeit.

José SanchezIn der Trappzeile
Veterinair Centrum Zeist

Het maken van de website, waar een behoorlijke tijdsdruk op zat is op tijd en naar volle tevredenheid gemaakt.
Janno reageert snel op vragen en voert wijzigingen snel uit.

Monique SchwenckeVeterinair Centrum Zeist

Al enige tijd werk ik met zeer veel plezier samen met Janno Hordijk van het bedrijf Magic Webservices & Solutions. MagicServices verzorgt voor Here-I-M zowel het mailboxbeheer als de webhosting en doen hiernaast eveneens het mailboxbeheer van LiveXperience in België.

Communicatie met Janno Hordijk, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd zeer professioneel, prompt, correct en toch ook persoonlijk. Ik merk dat het bij andere partijen niet altijd zo vlotjes verloopt. MagicServices is een welkome toevoeging aan mijn netwerk van dienstverleners en (voor wie het maar horen wil) een heuse aanrader.

Frank UlrichHere-I-MAntwerpen

De service die Janno biedt, is voor mij inderdaad Magic: snel, adequaat en persoonlijk!. Dat maakt het onderscheid!

Trudy Jongenotter’t Pippi HuisRijswijk

Sinds een aantal jaren is Janno van MagicServices degene die mijn website host, de samenwerking is uitstekend en ik hoop dat dit nog vele jaren zo door kan gaan.

Gerda van der Berg - TimmerGB Connection't Zandt

Magic Services – Janno Hordijk – is een hostingprofessional die de techniek meer dan goed verstaat en zijn klanten supersnel van goede dienst is. Hij is een ondernemer die zijn klanten (persoonlijk) kent, hen kwaliteit levert en daar ook nog ‘ns prettige tarieven voor rekent.

Zo’n ondernemer krijgt van mij 5 sterren.

Tatiana BurgersLuister naar je lichaamZoetermeer

‘MagicServices, de naam alleen zegt al genoeg! Een ‘magische’ service, altijd bereikbaar en altijd antwoord op alle vragen. Eemshavenonline is een nieuws website en daarom is het van belang dat deze altijd goed blijft functioneren.

Indien er zich problemen voor doen wordt dit altijd binnen een uur opgelost zodat ik weer verder kan! Met de geweldige ondersteuning van MagicServices kan ik altijd online blijven vanuit de Eemshaven en het laatste nieuws publiceren

Mariska BuremaEemshaven OnlineUithuizermeeden

Jaren geleden ben ik via via met Magicservices in contact gekomen, toen ik op zoek was naar iemand om mijn website te hosten.

Dat ‘word of mouth’ de beste manier is, blijkt maar weer: Janno is behulpzaam, reageert snel op mailtjes en denkt graag mee op allerlei vlakken.

Ik ben een zeer tevreden Magic Services klant!

Martije van der NatMet MarijeUtrecht