Installatron

Installatron

Installatron is een programma waarmee u met een paar muisklikken een script aan uw website kunt toevoegen of waarmee u een complete website installeert. Deze uitbreiding krijgt u gratis bij ieder hostingspakket van MagicServices! Installatron zorgt ervoor dat u met enkele muisklikken simpelweg een script/applicatie toevoegt aan uw site.  U kunt hiermee snel, simpel en eenvoudig een contactformulier, een gastenboek of zelfs een webwinkel toevoegen. Installatron is een onmisbaar pakket voor iedere webmaster, en scheelt u veel werk.

Enkele voorbeelden zijn: webwinkels, weblogs, forums, online foto-albums, advertenties, gastenboek, chat, filemanagers, formulieren, statistieken, kalender, teller, polls, e-cards, en nog veel meer … ! De scripts die via Installatron ter beschikking staan zijn scripts die door derden ontwikkeld, onderhouden en ondersteund worden.

De meeste scripts hebben een MySQL database nodig, maar zelfs de database wordt automatisch aangemaakt door Installatron. Voor een aantal scripts zijn Nederlandse taalmodules beschikbaar via de website van de ontwikkelaar. Om Installatron te gebruiken kunt u inloggen op het controlpanel van uw webhostingpakket en vervolgens kiezen voor “Installatron”.